WEB Design

Με τον όρο web design εννοούμε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων (web sites) για το διαδίκτυο (internet). Είναι μια διαδικασία που απαιτεί τέχνη και τεχνική. Αισθητική και τεχνογνωσία. Οι σύγχρονοι κανόνες του web design θέλουν ιστοσελίδες καλαίσθητες, λειτουργικές, με πλούσιο περιεχόμενο και σεβασμό στα standards του διαδικτύου.

Πιστεύουμε ότι κάθε οντότητα
στο web πρέπει να είναι
μοναδική, να εκφράζει αισθητικά
το περιεχόμενό της και να υπηρετεί
τους στόχους της

WEB Design

Web Sites & Portals

Σχεδιάζουμε όμορφα και καθαρά web sites με μεγάλη έμφαση στη λειτουργικότητα και την ευχρηστία, που αναδεικνύουν την εταιρική σας ταυτότητα με τον πιο ανάγλυφο τρόπο. Μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα είναι στις μέρες μας ζήτημα κύρους.

Στο ενεργητικό μας έχουμε ιστοσελίδες μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, επιτυγχάνοντας κάθε φορά τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην καλαίσθητη εμφάνιση και την ανάδειξη τουπεριεχομένου.

Βασικές μας αρχές

Αντιμετωπίζουμε τη δουλειά μας με μεγάλοσεβασμό. Αγαπούμε την τεχνολογία και προσπαθούμε να είμαστε δημιουργικοί. Κάθε project διαφέρει, κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός. Γι” αυτό τα design μας σχεδιάζονται αποκλειστικά από εμάς, είναι πρωτότυπα και αυθεντικά.

Θέλουμε να προσθέσουμε κι εμείς ένα λιθαράκι ώστε να γίνει το internet στην Ελλάδα λίγο πιο καλαίσθητο και λίγο πιο λειτουργικό.

B2B & B2C E-commerce, E-shops

Αναπτύσσουμε τα ηλεκτρονικά καταστήματα που μπορούν να φέρουν ανθρώπους από κάθε σημείο της γης κοντά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η εποχή του ηλεκτρονικού επιχειρείν είναι εδώ και τα μέσα που το αξιοποιούν είναι στα χέρια σας.

Με ένα e-commerce σύστημα μπορείτε να διαχειρίζεστε τα προϊόντα σας online, να τα παρουσιάζετε με ελκυστικό τρόπο και να δέχεστε ηλεκτρονικές παραγγελίες, προσεγγίζοντας ένα κοινό που διαφορετικά δε θα ήταν δυνατό να πλησιάσετε.

Blogs & Content Publishing

Το διαδίκτυο είναι ο ιδανικός χώρος για τη δημοσίευση περιεχομένου είτε αυτό αφορά μια εταιρική παρουσίαση είτε την απλή δημοσίευση νέων. Είναι ένα μέσο που μπορεί να αξιοποιηθεί για να αγγίξει κάθε κοινό σε ελάχιστο χρόνο.

Τα blogs και τα άλλα εξειδικευμένα συστήματα δημοσίευσης περιεχομένου συγκαταλέγονται στους τομείς που διαθέτουμε μεγάλη πείρα. Μια ματιά στο portfolio μας αποδεικνύει ότι γνωρίζουμε το χώρο όσο λίγοι.

Mobile Web Experiences

Το mobile web ή, αλλιώς, το internet για κινητά τηλέφωνα είναι ακόμη ένας τρόπος για να προσεγγίσετε το κοινό που σας ενδιαφέρει. Κάθεκινητή συσκευή πλέον είναι μια μηχανή που έχειπρόσβαση στο διαδίκτυο και η χρήση αυτής της δυνατότητας αυξάνεται κατακόρυφα. Ένα mobile web site είναι ορατό από τις περισσότερες συσκευές τηλεφώνων στις μέρες μας,

Δημιουργούμε σύγχρονες ιστοσελίδες για κινητά τηλέφωνα, που λίγα έχουν να ζηλέψουν από τις παραδοσιακές και αναπτύσσουμε εφαρμογές που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητές τους.

Σχεδιασμός & Δημιουργία Ιστοσελίδας

Η δημιουργία της ιστοσελίδας (web design) είναι το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την παρουσία σας στο Internet. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι όμορφη (καλή αισθητική), λειτουργική, φιλική προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης (seo friendly& web standards, responsive design) και να αναδεικνύει κατάλληλα το προϊόν ή τις υπηρεσίες της επιχειρησή σας.

Καθώς στην εποχή μας το internet γίνεται όλο και πιο κυρίαρχο ανάμεσα στα μέσα διαφήμισης και επικοινωνίας, είναι πολύ σημαντικό για μια επιχείρηση / εταιρεία ή ακόμα και για κάποιον ιδιώτη (π.χ. συγγραφέα, φωτογράφο, αθλητή κλπ.) να έχει μια σωστή και πληθωρική παρουσία σε αυτό το μέσο. Δηλαδή να έχει ένα καλαίσθητο, λειτουργικό αλλά και ξεχωριστό website.

Δικός μας στόχος είναι να σας δώσουμε αυτή την απαραίτητη παρουσία λαμβάνοντας υπ’ όψη το προφίλ και τις ανάγκες της εταιρείας σας και υιοθετώντας το αντίστοιχο στυλ που θα σας ταιριάζει και ταυτόχρονα θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από άλλες παρόμοιες εταιρείες.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να ολοκληρώσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, έχοντας πρώτα καθοδηγηθεί και ενημερωθεί από εσάς για το τι ακριβώς θέλετε να προβάλλετε και με ποιον τρόπο. Πιστεύουμε ότι η αισθητική παίζει κυρίαρχο ρόλο στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν πρέπει όμως να παρεμποδίζει τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης της.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε απορία ή να συζητήσουμε την λύση που ταιριάζει σε εσάς.