Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης Συνεργείου

Το Garage είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης συνεργείου της Armadillos όπου συνδυάζει τα ραντεβού με τις επισκευές και την διαχείρηση αποθήκης ανταλλακτικών

Το Garage συνοπτικά

Τύπος συνεργείου

Μπορεί να υποστηρίξει συνεργεία μηχανών, αυτοκινήτων ή ακόμα και βουλκανιζατέρ.

Πελάτες

Διατηρεί το ιστορικό των πελατών σας αναλυτικά, ακόμα και εάν αλλάξει όχημα.

Οχήματα

Διατηρεί το ιστορικό των οχημάτων αναλυτικά, ακόμα και εάν αλλάξει ο πελάτης.

Ραντεβού

Υποστηρίζει τον προγραμματισμό ραντεβού για την καλύτερη οργάνωση του συνεργείου σας.

Αποθήκη ανταλλακτικών

Μπορεί να κρατάει τα αποθέματα της αποθήκης σας για την καλύτερη παρακολουθησή σας.

Έυχρηστο και όμορφο

Διαθέτει εύχρηστο και όμορφο γραφικό περιβάλλον.

Κόστος

Μπορεί να γίνει δικό σας με μικρό κόστος.

Το Garage Αναλυτικά

Ραντεβού

Υποστηρίζει τον προγραμματισμό ραντεβού για την καλύτερη οργάνωση του συνεργείου σας. Με μια ματιά μπορείτε να δείτε τον φόρτο σας ή να επαληθέυσετε την παραλαβή ενός οχήματος.

Service

Προγεμισμένη φόρμα των γενικών service (μικρά – μεγάλα) με σκοπό την ευχρηστία του προγράμματος. Δυνατότητα εκτύπωσης ή εξαγωγής σε pdf του service για να παραδωθεί στον πελάτη.

Επισκευές

Καταγραφή των επισκευών που έγιναν στο όχημα με καταγραφή των ανταλλακτικών και εργασιών. Δυνατότητα εκτύπωσης ή εξαγωγής σε pdf της επισκευής για να παραδωθεί στον πελάτη.

Προσφορές

Καταγραφή μια προσφοράς με ανταλλακτικά και εργασία που θα χρειαστούν.  Δυνατότητα εκτύπωσης ή εξαγωγής σε pdf της προσφοράς για να παραδωθεί στον πελάτη.

Οχήματα

Διατήρηση πλήρης λίστας οχημάτων με πληροφορίες (όπως μοντέλο, μάρκα, αριθμός κυκλοφορίας, αριθμός πλαισίου κτλ..), όπου συμπληρώνονται μία φορά και είναι πάντα εύκολα διαθέσιμες.

Πελάτες

Διατήριση πλήρης λίστας πελατών με πληροφορίες (όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και σε περίπτωση επιχήρησης ΑΦΜ, ΔΟΥ κτλ..), όπου συμπληρώνονται μία φορά και είναι πάντα εύκολα διαθέσιμες.

Πλήρης ιστορικό

Μπορείτε να δείτε άμεσα το πλήρες ιστορικό κάθε πελάτη ή οχήματος, ακόμα και εάν ο πελάτης έχει 2 οχήματα στην διαθεσή του. Με δυνατότητα εκτύπωσης ή εξαγωγής σε pdf του ιστορικού του για να παραδωθεί στον πελάτη.

Αποθήκη

Σε περίπτωση που διατηρείται μεγάλη αποθήκη με ανταλλακτικά και δεν μπορείτε πλέον να την καταγράψετε ή να ψάχνετε πόσο σας στοίχισε ένα ανταλλακτικό. Μπορείτε να την τηρούμε στην εφαρμογή και να την παρακολουθείτε άμεσα και εύκολα. Ακόμα στις επισκευές και στις προσφορές αντί να γράψετε τα ανταλλακτικά, μπορείτε απλά να τα επιλέξετε και το ππρόγραμμα θα σας πεί το υπόλοιπο και την τιμή της ποιο πρόσφατης αγοράς.

Ρωτήστε για εμάς

 

Το CineManager έκλεισε τα 3 χρόνια λειτουργίας του στον κινηματογράφο CineVille Τρίπολης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε απορία ή να συζητήσουμε την λύση που ταιριάζει σε εσάς.