Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Το διαδίκτυο ως μέσο είναι πιθανό να κριθεί ακριβό ή και περιττό σε μια επένδυση από τη διοίκηση μιας επιχείρησης. Η αντίληψη αυτή μάλιστα αρκετές φορές ενισχύεται από την άγνοια των δυνατοτήτων του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών όσον αφορά την προώθηση και τη διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών.

Στη σύγχρονη εποχή το διαδίκτυο αποτελεί το πλέον δυναμικό μέσο το οποίο παρέχει υψηλή διείσδυση στον στο target group της εκάστοτε επιχείρησης. Η επιχείρησή μας παρέχει με επαγγελματισμό και συνέπεια ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής διαδικτύου για την πλήρη αξιοποίηση του μέσου αυτού.

Επιδοτήσεις και δημόσιος τομέας

Το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον χαρακτηρίζεται από την εκτεταμένη και συνεχιζόμενη οικονομική κρίση η οποία έχει γίνει καθοριστική σε όλες τις εκφάνσεις της επιχειρηματικότητας στον ελλαδικό χώρο. Σε αυτό το περιβάλλον οι κρατικές επιδοτήσεις αποτελούν μια από τις καλύτερες λύσεις για την ανάπτυξη και την τόνωση της επιχειρηματικότητας.

Το ΕΣΠΑ (Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς 2014 – 2020, www.espa.gr) αποτελεί το κρατικό, ευρωπαϊκά χρηματοδοτούμενο πλαίσιο, από το οποίο θα πηγάζουν προγράμματα επιδοτήσεων για νέα επιχειρηματικότητα κατά την περίοδο 2014-2020 και τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν.

Η χρήση των προγραμμάτων επιδοτήσεων αποτελεί μια σημαντική βοήθεια για την εκάστοτε επιχείρηση για την περεταίρω ανάπτυξή της και την υλοποίηση του επιχειρηματικού της πλάνου.

Η επιχείρησή μας σας παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σχεδιασμού, υποβολής και παρακολούθησης της επιχειρηματικής πρότασης επιδότησης που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε απορία ή να συζητήσουμε την λύση που ταιριάζει σε εσάς.