Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κινηματογράφου

Το CineManager είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κινηματογράφου της Armadillos όπου συνδυάζει το σύστημα πωλήσεων εισιτηρίων με την παρακολούθηση ταμείων και το παρουσιολόγιο προσωπικού.

Το CineManager συνοπτικά

Τύπου κινηματογράφου

Μπορεί να υποστηρίξει κινηματογράφους με μία ή πολλαπλές αίθουσες.

Επίπεδα χρηστών

Παρέχει διαφορετικά επίπεδα χρηστών για την ομαλή λειτουργία του κινηματογράφου.

Bordero

Εξαγωγή ημερήσιων και εβδομαδιαίων αποτελεσμάτων (Bordero)

h
Εκδηλώσεις

Υποστηρίζει την έκδοση εισιτηρίων και για εκδηλώσεις

Έυχρηστο και όμορφο

Διαθέτει εύχρηστο και όμορφο γραφικό περιβάλλον.

Κόστος

Μπορεί να γίνει δικό σας με μικρό κόστος ή με συνδρομή.

Το CineManager Αναλυτικά

Αρχικός προγραμματισμός προβολών

Αρχικού προγραμματισμού των προβολών με εύχρηστη απεικόνιση χρονοδιαγράμματος (αρχής –διαλείμματος – λήξης ταινίας) για τον προγραμματισμό προβολών της εβδομάδας και ευρύ φάσμα λεπτομερειών ταινίας (εταιρεία διανομής, ποσοστό εταιρείας διανομής, είδος, καταλληλότητα, τύπος προβολής)

Κάτοψη αίθουσας - Ενημέρωση διαθεσιμότητας Θέσεων

Επιλέγοντας την συγκεκριμένη προβολή από ένα εύχρηστο ημερολόγιο εμφανίζεται η κάτοψη της συγκεκριμένης αίθουσας για την επιλογή των θέσεων. Ταυτόχρονα εμφανίζεται μια συνεχόμενη ενημέρωση για την διαθεσιμότητα των θέσεων της επιλεγμένης προβολής. 

Ημερήσια και Εβδομαδιαία αποτελέσματα εισιτηρίων (Bordero)

Εξαγωγή ημερήσιων και εβδομαδιαίων αποτελεσμάτων (Bordero). Εξαγωγή όλων των αποτελεσμάτων σε διάφορες μορφές αρχείων (excel, pdf, csv, κτλ.). Δυνατότητα αυτόματης αποστολής των αποτελεσμάτων και με email.

Προπώλησης εισιτηρίων

Παρέχει την δυνατότητα προπώλησης εισιτηρίων σε μεταγενέστερη ημερομηνία

Κουπόνια

Έκδοσης κουπονιού έναντι αξίας με ημερομηνία λήξης (είτε λόγο ακύρωσης εισιτηρίου, είτε για μια διαφημιστική καμπάνια)

Δυνατότητα Προσθήκης Κάρτας Μέλους

Δυνατότητα λειτουργίας κάρτας μέλους με ενσωμάτωση εκπτωτικών πολιτικών στα μέλη και προσθήκη αναφορών για την παρακολούθησή τους (προτιμήσεις ταινιών – loyalty)

Εύκολη ακύρωση εισιτηρίου

Εύκολη ακύρωση εισιτηρίου με την χρήση του Barcode ή του κωδικού που τυπώνεται πάνω στο εισιτήριο, ορίζοντας παραμέτρους δικαιώματος ακύρωσης ανά χρήστη. Κατά την ακύρωση γίνεται επιλογή εκτύπωσης άλλου εισιτηρίου (ακόμα και προπώληση), εκτύπωση κουπονιού ή επιστροφής χρημάτων.

Eισαγωγή Χειρόγραφων εισιτηρίων

Eισαγωγή xειρόγραφων εισιτηρίων σε περίπτωση απώλειας ρεύματος η βλάβη στο δίκτυο – σύστημα.

Πώληση δεσμών εισιτηρίων με διαφορετικές τιμές εισιτηρίων

Δυνατότητα επιλογής πολλαπλών θέσεων από την κάτοψη της αίθουσας και δυνατότητα διαφορετικής επιλογή τιμής εισιτηρίου για το πλήθος των εισιτηρίων (πχ. 2 των 7 και 1 των 8).

Ενσωμάτωση εκπτωτικών πολιτικών

Δυνατότητα ενσωμάτωσης εκπτωτικών πολιτικών που εφαρμόζονται ήδη ή προσθήκη νέων (πχ 2 for 1, κουπόνια, έκπτωσης, κτλ.).

Δυνατότητα πωλήσης εισητηρίων και μέσω Internet

Δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας για πώληση εισιτηρίων μέσω Internet και ενσωματωσης στο υπάρχων site σας. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε site μπορούμε να το φτιάξουμε εμείς.

Κράτηση εισιτηρίων

Υποστηρίζει κράτηση εισιτηρίων (με βασικά στοιχεία πελάτη), με αυτόματη ακύρωση κρατήσεων σε έναν προκαθορισμένο χρόνο πριν την έναρξη της προβολής ώστε να απελευθερωθεί η θέση προς πώληση σε περίπτωση μη προσέλευσης.

Παρακολούθηση ταμείων

Το σύστημα παρακολούθησης ταμείων της εφαρμογής CineManager Λειτουργεί για τα δύο βασικά ταμεία του κινηματογράφου ταμείο ταινιών και ταμείο bar. Ορίζοντας τις αρχικές κάβες των ταμείων και με ειδική φόρμα για την εύκολη καταχώρηση του κλεισίματος του κάθε ταμείου το σύστημα επαληθεύει άμεσα το ταμείο για πιθανά ελλείμματα – πλεονάσματα. Για το ταμείο ταινιών υπολογίζει τον τζίρο της ημέρας και για το ταμείο του bar χρειάζεται να εισάγουμε το Z της ταμειακής.

Παρουσιολογίου προσωπικού

Το σύστημα παρουσιολογίου προσωπικού της εφαρμογής CineManager Με ένα απλό πέρασμα κάρτας ή κωδικού υπαλλήλου στην είσοδο – έξοδο μπορεί να υπολογίσει τις ώρες εργασίας κάθε υπαλλήλου συγκεντρωτικά στον μήνα ή την εβδομάδα και να τα εξάγει σε αναφορά στην οθόνη ή σε κάποιο αρχείο (excel, pdf).

Ανάλυση δεδομένων - Προσαρμοσμένες αναφορές

Δυνατότητα ανάλυσης δεδομένων από όλες τις πληροφορίες (ποσοστά τζίρου ανά εταιρεία διανομής, προτιμήσεις ταινιών από μέλη, είδη ταινιών με μεγαλύτερο τζίρο και πολλά άλλα)
Δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων αναφορών (Custom Reports)
Εξαγωγή όλων των αποτελεσμάτων σε διάφορες μορφές αρχείων (excel, pdf, csv, κτλ.).
Δυνατότητα αυτόματης αποστολής των αποτελεσμάτων και με email.

Ρωτήστε για εμάς

 

Το CineManager έκλεισε τα 3 χρόνια λειτουργίας του στον κινηματογράφο CineVille Τρίπολης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε απορία ή να συζητήσουμε την λύση που ταιριάζει σε εσάς.